Sevginar Sali

Biz kocaman bir aileyiz : )


Sarten yine yapacağını yaptı. Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kazandırılan atölye öğrenciler için kuşkusuz çok önemli. Bu hizmetin bir diğer önemli kısmı da sanayici ve işadamlarımızın ilçe konuları ve ihtiyaçlarına duyarlılığı. Sarten’in bu konuda eleştirilecek bir tarafı yok, hatta övgüyle söz edilecek hizmetleri çok. Diğer işadamlarımızın da sürece katılması Silivri’nin büyük bir aile olarak burada ikamet eden insanların yaşamını güzel kılan özelliklerindeki artış umut verici.
Eksiklikler, ihtiyaçlar bir yana bunların giderilmesinde ve kent yaşamımızı bir adım ileriye taşıyan hizmet ile yatırımların hayata geçirilmesindeki ortak çaba çok özel.
Sarten ve okula kazandırılan atölyede emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

***
Ve bu olayda bir kez daha şairlere yaklaşan üslup ve tarzı ile SİAD Başkanı Hakan Kocabaş’a gelmek istiyorum. Bir aide-i ziyaret borcum var boynumda asılı duruyor ve her geçen gün ağırlığı artıyor da… Kocabaş’a açık açık köşe yazarlığı teklifinde bulunacağım galiba. Hitabet ve kelimeleri seçme ustalığına hayran kaldım. Bu nasıl bir sanayici ve iş adamı başkanı anlamlandırmakta güçlük çekiyorum; ağzım açık okuyorum konuşmasını… Kelime mühendisi olduğunu söyleyeceğim başka çaresi yok. Biz temsil ettiğiniz kesimin sorunlarını ve beklentilerini ne kadar yansıtabiliyoruz bilmiyorum ama siz bunu çok güzel başarabilirsiniz. Köşe yazarlığı teklifim her zaman için geçerli.

BULGARİSTAN GÖÇMENLERİNE ÖNEMLİ DUYURU
Bulgaristan’da 5 Ekim 2014 tarihinde yapılacak erken genel seçimleri dolayısıyla Silivri’de sandık açılabilmesi için Bulgaristan vatandaşlarının dilekçe doldurmak üzere Bulgaristan kimlik kartı ile 4 Eylül’e kadar Balkan Cafe veya Bulgaristan Göçmenleri Derneği Kültür ve Yardımlaşma Dernek ofisine müracaat etmeleri gerekiyor. Ayrıntılı bilgi için Dernek Başkanı Taner Şafak’a 0544 07 26 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

NİCE GÜZEL YAŞLARA
Silivri Belediyesi geçmiş dönem Özel Kalem Müdürü Temel Aslan’ın doğum günü bugün. Yeni yaşını tebrik ediyor sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz. Sevdikleriniz ve sevenlerinizle güzellik ve de iyilikler içinde geçen bir yaş olsun!

YORUM YAP